Project

Exclusieve duurzaamheid troef!

De volledige residentie heeft een exclusieve status van EPB Waarde, E-10 waardoor het beantwoord aan de strengste isolatie en energienormen, welke tal van voordelen biedt.

De appartementen zullen beantwoorden aan de E-10 norm, waardoor we 20 E–peil punten beter scoren dan de gekende BEN-norm, E-30.

Dankzij de combinatie van een exclusieve Viessmann individuele warmtepomp en private zonnepanelen maken we maximaal gebruik van groene energiebronnen.

Hierdoor kan U extra genieten van onderstaande voordelen:

  • Korting van 100% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.
  • Permanent een lage energiefactuur.
  • Een voordelig BEN-krediet.
  • Een enorme meerwaarde op je woning.
  • Super comfortabel wonen in elk seizoen.

Zo draagt U ook extra bij aan een duurzamere wereld. Bovendien kan je kiezen uit een heel uitgebreid aanbod van materialen en kleuren zodat je je op en top voelt in je appartement en maximaal kan genieten van je gezinsleven en waarbij uw appartement een weerspiegeling is van uw persoonlijke levensstijl.

Verlaagd BTW tarief 6%

Een fiscale opportuniteit!

U vernam het misschien al in de actualiteit: eind december 2020 maakte de federale overheid de nieuwe fiscale regeling bekend waarbij groen licht werd gegeven voor het verlaagd btw-tarief van 6% voor de afbraak van een gebouw en de daarmee gepaard gaande heropbouw.

Goed nieuws voor U want het project Vijfde Linie komt hiervoor in aanmerking.

Om van dit gunsttarief te kunnen genieten, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen.

Onze vastgoedadviseurs informeren u graag over de voorwaarden en mogelijkheden. Laat dit mooie aanbod dus niet aan u voorbijgaan en wees er snel bij!

Exclusieve keukens

Voor de levering en plaatsing van de keuken is een particuliere handelswaarde voorzien van € 8.000 incl. 21% BTW voor een 1-slaapkamerappartement, € 10.000 incl. 21% BTW voor een 2-slaapkamerappartement en € 12.000 incl. 21% BTW voor een 3-slaapkamerappartement. Inclusief composiet werktablet.

Er is keuze uit 4 verschillende kleuren volgens dit gamma, recht afgewerkt met 2 uitsparingen (kookplaat en onderspoelbakken). Zowel afvalemmer (dubbel), handdoekrek als bestekindeling zijn inbegrepen in het voorstel.

De toestellen zijn van het merk Whirlpool of gelijkwaardig bestaande uit een warmeluchtoven en microgolfoven, dampkap met koolstoffilter, inductie kookplaat van 60cm, grote koelkast met 3 diepvriesvlakken en een vaatwasser. U geniet een garantie van 5 jaar op de elektrische inbouwtoestellen.

Alle keukenopstellingen worden ontworpen in 3D volgens het voorziene budget. Een detail van deze ontwerpen wordt opgemaakt per appartement.

Vloerverwarming en vloerkoeling

Residentie Vijfde Linie kiest voor een ultiem leefcomfort door het integreren van vloerverwarming en vloerkoeling. De vloerverwarming geeft een aangename stralingswarmte die de ideale verwarmingscurve van het menselijk lichaam het meest benadert. Dankzij de stralingswarmte van de vloer geeft dit een comfortabel en behaaglijk warmtegevoel. Vloerverwarming is onzichtbaar dus geen radiatoren, geen onderhoud, minder luchtcirculatie en dus minder vaak schilderen.

De temperatuurinstelling geschiedt via weersafhankelijke regelaar.

Viessmann warmtepomp maakt gebruik van hernieuwbare energie afkomstig van de de lucht. Zo vermindert u het gebruik van fossiele brandstoffen, sparen we samen waardevolle grondstoffen uit en beperken we de schadelijke CO2-uitstoot.

Uniek project in het hart van Rotselaar

Ademruimte en groen die voor iedereen toegankelijk is

Bewust omgaan met ruimtelijke ordening is een belangrijk engagement. Kernverdichting en betonstop zijn niet meer weg te denken in de hedendaagse vastgoedwereld. Vlaanderen heeft de ambitie om tegen 2040 geen open ruimte meer te bebouwen. Hiervoor moeten steden en gemeenten inzetten op de versterking van hun kernen en de bebouwing op een kwalitatieve en leefbare manier centraliseren. Op deze manier krijgt de rand opnieuw meer ademruimte en groen die voor iedereen toegankelijk is.

Vijfde Linie gaat de uitdaging aan om een aangename gepersonaliseerde woonomgeving te creëren die een gegarandeerde privacy biedt. Vijfde Linie past in deze gedachte. Het is een uniek project gelegen in het hart van Rotselaar.

Ontdek de ligging