Ligging

Residentie “Vijfde Linie” is een luxueus residentieel bouwproject aan het centrum van Rotselaar, gelegen aan de Vijfde Liniestraat een rustige straat in het centrum van de gemeente.

Bewust omgaan met ruimtelijke ordening

Kwalitatieve en betaalbare realisaties kenmerken onze ambities. Residentie De Vijfde Linie is een combinatie van een stedelijke architectuur met unieke materiaalkeuzes die passen in de omgeving, zodat het project een sterke eenheid vormt in architectuur en uitstraling.

In de ondergrondse parkeerruimte, voorzien van een ruime inrit, worden naast de ruime private autostaanplaatsen en private bergingen ook nog een ruim aanbod gemeenschappelijke fietsenstelplaatsen voorzien.

Bij Ultrium hechten wij veel belang aan de mobiliteit omtrent onze projecten, daarom hebben wij een vaste plaats voorzien voor een deelwagen die gebruikt kan worden door de community. In een tijd waar we meer en meer overschakelen naar een sharing gemeenschap is dit de uitgelezen kans om een deelwagen te kunnen integreren in het project.

Kwalitatieve en exclusieve realisaties

Aangename gepersonaliseerde woonomgeving

De residentie Vijfde Linie is een combinatie van een stedelijke architectuur met specifieke materiaalkeuzes die passen in de omgeving, zodat het project een sterke eenheid vormt in architectuur en uitstraling. Dit in combinatie met de aanleg van groen tussen de verschillende residenties creëert een hedendaags, stijlvol geheel.

De appartementen bestaan uit verschillende types van één, twee of drie slaapkamers met elk een private buitenruimte op het gelijkvloers of met cozy zuidgerichte terassen. Voorzien van uitzonderlijk veel licht en ruimte.

Ontdek het project