Project

Belangrijke zichtlocatie en vormt één van de ingangspoorten naar het centrum

Het hoofdgebouw staat langs de Koningin Astridlaan en vormt mee de ‘Stadslaan’ rond Lommel. Op de hoek is een accent ontworpen en vormt een herkenningspunt als ‘poort’ tot het centrum. Het geheel is een combinatie van een stedelijke architectuur met materiaalkeuzes die aansluiten in de omgeving. Op die manier zal het project een sterke eenheid vormen in architectuur en uitstraling. Een combinatie van gevelsteen, strak beton, volkernplaten en glazen balustrades zorgen voor een stijlvol geheel.

Ultrium development denkt aan jouw toekomst!

Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor appartementen en woningen in Vlaanderen. Ultrium development is mee met zijn tijd en denkt aan de toekomst. Het bijzondere aan BEN-gebouwen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Er wordt bij de Ultrium development gebouwen dus veel aandacht besteed aan duurzame materialen die de levenskwaliteit alleen maar ten goede komen. Appartementen kunnen uitgerust worden met zonnepanelen, om zo een gedeelte van de energie plaatselijk te produceren. De doordachte indeling van de appartementen, samen met een doorgedreven thermische- en geluidsisolatie vormen de basis voor een hoog wooncomfort.

Volledig ondergrondse parkeerkelder met bergingen en fietsstallingen

Het project zal een geheel zijn van een volledig ondergrondse parkeerkelder met bergingen, fietsstallingen en 31 appartementen en 6 penthouses voorzien van ruime tot zeer ruime terrassen.

Het geheel is een combinatie van een stedelijke architectuur met materiaalkeuzes die aansluiten in de omgeving. Op die manier zal het project een sterke eenheid vormen in architectuur en uitstraling. Een combinatie van gevelsteen, strak beton, volkernplaten en glazen balustrades zorgen voor een stijlvol geheel.

Verschillende culturele, sociale en sportverenigingen

Lommel, een energieke en verrassende gemeente

Residentie Silverzand bevindt zich vlak aan de gezellige stadskern met tal van winkels, cafés en restaurants op wandelafstand.

Ontdek de ligging