Project

Voel jij je al thuis?

We hebben het afgelopen jaren heel wat tijd thuis doorgebracht. Wonen en werken ziet er voortaan helemaal anders uit. Wat zoek jij? Een plek om uit te rusten na avonturen in de stad. Een terras waar je nog even van de avond kan genieten nadat de kinderen naar bed zijn. Een keuken op maat van de ochtendrush, of net van langgerekte zondagen vol slow cooking. De badkamer die jij omtovert tot een privéspa. Je eigen groene oase waar je je vrienden ontvangt. De logeerkamer voor die ene vriendin uit een andere stad. Of heb jij ook de smaak te pakken van thuis werken, sporten en ontspannen?

Luxueuze appartementen

Moderne en lichtrijke units met 1, 2 en 3 slaapkamers en privétuin- of terras.

Oog op de toekomst

De toekomst van je gezin is het allerbelangrijkste. Maar de toekomst van de planeet verlies je ook niet uit het oog. In een E10 woning leef je bewust en duurzaam zonder de bruisende binnenstad aan je voordeur op te geven. De appartementen vormen de perfecte gezinswoning met voldoende ruimte dankzij de mooie woonoppervlaktes. Je eigen tuintje is alvast het ideale decor om elk seizoen bewust in te (be)leven met je familie en vrienden.

De hedendaagse trendy afwerking van elke woning is een streling voor het oog. Laat je zorgen achter aan de drempel en kom tot rust in je eigen persoonlijke plekje. Ook de afwerking is helemaal op jouw maat. We hebben gekozen voor de meest betrouwbare partners met jarenlange ervaring. Stap voor stap begeleiden we jou doorheen heel het proces van de verkoop tot de inrichting van het appartement. Dankzij onze geselecteerde partners krijg je de kans om zelf te beslissen over de afwerking van het sanitair, de keuken en de tegels. Zij nemen alle details met je door en bespreken samen met jou de verschillende mogelijkheden. Zo creëren we een plek die niet alleen jouw eigenzinnigheid weerspiegelt, maar ook voldoet aan al jouw eisen op het vlak van kwaliteit.

Verlaagd BTW tarief 6%

Een fiscale opportuniteit!

U vernam het misschien al in de actualiteit: eind december 2020 maakte de federale overheid de nieuwe fiscale regeling bekend waarbij groen licht werd gegeven voor het verlaagd btw-tarief van 6% voor de afbraak van een gebouw en de daarmee gepaard gaande heropbouw.

Goed nieuws voor U want residentie Parkzicht komt hiervoor in aanmerking.

Om van dit gunsttarief te kunnen genieten, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen.

Onze vastgoedadviseurs informeren u graag over de voorwaarden en mogelijkheden. Laat dit mooie aanbod dus niet aan u voorbijgaan en wees er snel bij!

Exclusieve duurzaamheid troef!

De volledige residentie heeft een exclusieve status van EPB Waarde, E-10 waardoor het beantwoord aan de strengste isolatie en energienormen, welke tal van voordelen biedt.

De appartementen zullen beantwoorden aan de E-10 norm, waardoor we 20 E–peil punten beter scoren dan de gekende BEN-norm, E-30.

Hierdoor kan U extra genieten van onderstaande voordelen:

  • Korting van 100% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.
  • Permanent een lage energiefactuur.
  • Een voordelig BEN-krediet.
  • Een enorme meerwaarde op je woning.
  • Super comfortabel wonen in elk seizoen.

Zo draagt U ook extra bij aan een duurzamere wereld. Bovendien kan je kiezen uit een heel uitgebreid aanbod van materialen en kleuren zodat je je op en top voelt in je appartement en maximaal kan genieten van je gezinsleven en waarbij uw appartement een weerspiegeling is van uw persoonlijke levensstijl.

Exclusieve keukens

Voor de levering en plaatsing van de keuken is een particuliere handelswaarde voorzien van € 10.000 incl. 21% BTW voor een 1-slaapkamerappartement, € 12.000 incl. 21% BTW voor een 2-slaapkamerappartement en € 14.000 incl. 21% BTW voor een 3-slaapkamerappartement. Inclusief composiet werktablet.

Er is keuze uit 4 verschillende kleuren volgens dit gamma, recht afgewerkt met 2 uitsparingen (kookplaat en onderspoelbakken). Zowel afvalemmer (dubbel), handdoekrek als bestekindeling zijn inbegrepen in het voorstel.

De toestellen zijn van het merk Whirlpool of gelijkwaardig bestaande uit een warmeluchtoven en microgolfoven, dampkap met koolstoffilter, inductie kookplaat van 60cm, grote koelkast met 3 diepvriesvlakken en een vaatwasser. U geniet een garantie van 5 jaar op de elektrische inbouwtoestellen.

Alle keukenopstellingen worden ontworpen in 3D volgens het voorziene budget. Een detail van deze ontwerpen wordt opgemaakt per appartement.

Vloerverwarming en vloerkoeling

Residentie Parkzicht kiest voor een ultiem leefcomfort door het integreren van vloerverwarming en vloerkoeling. De vloerverwarming geeft een aangename stralingswarmte die de ideale verwarmingscurve van het menselijk lichaam het meest benadert. Dankzij de stralingswarmte van de vloer geeft dit een comfortabel en behaaglijk warmtegevoel. Vloerverwarming is onzichtbaar dus geen radiatoren, geen onderhoud, minder luchtcirculatie en dus minder vaak schilderen.

De temperatuurinstelling geschiedt via weersafhankelijke regelaar.

Viessmann warmtepomp maakt gebruik van hernieuwbare energie afkomstig van de de lucht. Zo vermindert u het gebruik van fossiele brandstoffen, sparen we samen waardevolle grondstoffen uit en beperken we de schadelijke CO2-uitstoot.

In het hart van Willebroek...

Het begin van een bloeiende community

Ook een echte stadsmus heeft nood aan wat groen dichtbij. Praat gezellig bij onder de eerste lentezonnestralen. Kinderen spelen hier veilig en onbezonnen. Een frisse neus nodig tijdens je thuiswerkdag? Lunch dan gezellig buiten in een van de vele knusse zithoekjes. Of kom er tot rust na je drukke werkdag.

De rustgevende wandeling met familie of vrienden of genieten van het natuurreservaat ... dit alles in een steenworp van jouw thuis. Het recreatiedomein De Schorre bevindt zicht slechts 15 minuten van de residentie, perfect voor een fietstocht. In Residentie Parkzicht vind je het allemaal.

Ontdek de ligging