In het hart van Willebroek...

...schuilt een unieke plek waar dromen werkelijkheid worden. Achter de gevels van moderne architectuur, vind je een behaaglijke rust. Hier, tussen het groen en hedendaags comfort, ontstaat een nieuwe community. Hier kom jij thuis.

EEN GROENE OASE VAN RUST

De hectiek van de dag laat je achter in de roes van de stad. Stap naar binnen en laat de rust die je ziet om je heen als een warm deken neerkomen. Het weldanige groene tuinen, het vrolijke getjirp van de vogels en een groet van een buur. Hier vind je de verademing die je zoekt. Laat de wereld daarbuiten maar verder draaien.

Het project is dan ook op een exclusieve locatie gelegen binnen Willebroek:
kerk, gemeentehuis, scholen, horeca en winkels bevinden zich op wandelafstand
.

In het gebouw is er een aanbod aan gemeenschappelijke fietsenstelplaatsen voorzien.

Jouw ziel in elk detail

"Bij residentie Parkzicht vind je echt de woning van je dromen”

De hedendaagse trendy afwerking van elke woning is een streling voor het oog. Laat je zorgen achter aan de drempel en kom tot rust in je eigen persoonlijke plekje. Ook de afwerking is helemaal op jouw maat. We hebben gekozen voor de meest betrouwbare partners met jarenlange ervaring. Stap voor stap begeleiden we jou doorheen heel het proces van de verkoop tot de inrichting van het appartement.

Dankzij onze geselecteerde partners krijg je de kans om zelf te beslissen over de afwerking van het sanitair, de keuken en de tegels. Zij nemen alle details met je door en bespreken samen met jou de verschillende mogelijkheden. Zo creëren we een plek die niet alleen jouw eigenzinnigheid weerspiegelt, maar ook voldoet aan al jouw eisen op het vlak van kwaliteit.

Ontdek het project