Project

De wooneenheden worden met de grootste zorg afgewerkt met hoogwaardige materialen

Residentie Morgendauw bestaat uit één penthouse en vijf appartmenten vlak bij het centrum van Wommelgem. De eenvoudige vormgeving van het gebouw zorgt voor een rustige leefomgeving die alle doelgroepen bereikt.

De verschillende wooneenheden beschikken allemaal over twee slaapkamers. Grote raampartijen, zowel voor- als achteraan, zorgen voor een open gevoel waarbij optimale lichtinval gecreëerd werd. Dit bevorderd de gezelligheid van de grote leefruimte met een open keuken. Deze functionele indeling zorgt voor compacte woningen met voldoende bergruimte.

In dit project worden één penthouse en vijf appartementen gerealiseerd

Alle appartementen zijn voorzien van twee slaapkamers en zowel terrasruimte vooraan als achteraan. Achteraan op het perceel zijn er gereserveerde autostaanplaatsen maar er kan ook geopteerd worden om een garagebox aan te kopen. Fietsen kunnen veilig opgeborgen worden in de gemeenschappelijke fietsenberging.

Ultiem leefcomfort

Het geheel van dit nieuw bouwproject is een combinatie van een stedelijke architectuur met tijdloze materiaalkeuzes die passen in de omgeving. Het project is een combinatie van architectuur en eenvoud die snel zal worden opgenomen in haar directe omgeving.

Ultrium kiest voor een ultiem leefcomfort door het integreren van vloerverwarming in deze residentie. De vloerverwarming geeft een aangename stralingswarmte die de ideale verwarmingscurve van het menselijk lichaam het meest benaderd.

Centrum van Wommelgem

Verbindingsweg tussen de rustige velden en het gezellige centrum.

Residentie Morgendauw is dan ook op een zeer gunstige plek gelegen binnen Wommelgem. Kerk, gemeentehuis, scholen, horeca en winkels bevinden zich in de onmiddellijke omgeving.

Ontdek de ligging