Ligging

Het project is op een exclusieve locatie gelegen binnen Antwerpen: kerk, gemeentehuis, scholen, horeca en winkels bevinden zich op wandelafstand. Het project sluit aan bij de woonerf de Confiserie.

Residentie Luppen gelegen aan het commerciële centrum van Antwerpen.

Bewust omgaan met ruimtelijke ordening

Kwalitatieve en betaalbare realisaties kenmerken onze ambities. Residentie Luppen is een combinatie van een stedelijke architectuur met unieke materiaalkeuzes die passen in de omgeving, zodat het project een sterke eenheid vormt in architectuur en uitstraling.

Residentie Luppen gaat de uitdaging aan om een aangename gepersonaliseerde woonomgeving te creëren die een gegarandeerde privacy biedt. Het is een uniek project gelegen in het hart van Antwerpen en de nabijheid van het bruisende Groen Kwartier.

Kwalitatieve en exclusieve realisaties

Aangename gepersonaliseerde woonomgeving

Residentie Luppen bestaat uit 7 appartementen, allen voorzien van cozy zuidgerichte privé terrassen. De luxeuze appartementen werden ontworpen met veel aandacht voor uw privacy. Dankzij de grote exclusieve raampartijen kan U als bewoner ten volle genieten van extra veel zonlicht.

De appartementen werden ontworpen met oog voor slimme details, aangevuld met zorg geselecteerde exclusieve materialen en een praktische indeling.

Ontdek het project