Project

Oog op de toekomst

De toekomst van je gezin is het allerbelangrijkste. Maar de toekomst van de planeet verlies je ook niet uit het oog. In een E10 woning leef je bewust en duurzaam zonder de bruisende binnenstad aan je voordeur op te geven. De appartementen vormen de perfecte gezinswoning met voldoende ruimte dankzij de mooie woonoppervlaktes. Je eigen tuintje is alvast het ideale decor om elk seizoen bewust in te (be)leven met je familie en vrienden.

De hedendaagse trendy afwerking van elke woning is een streling voor het oog. Laat je zorgen achter aan de drempel en kom tot rust in je eigen persoonlijke plekje. Ook de afwerking is helemaal op jouw maat. We hebben gekozen voor de meest betrouwbare partners met jarenlange ervaring. Stap voor stap begeleiden we jou doorheen heel het proces van de verkoop tot de inrichting van het appartement. Dankzij onze geselecteerde partners krijg je de kans om zelf te beslissen over de afwerking van het sanitair, de keuken en de tegels. Zij nemen alle details met je door en bespreken samen met jou de verschillende mogelijkheden. Zo creëren we een plek die niet alleen jouw eigenzinnigheid weerspiegelt, maar ook voldoet aan al jouw eisen op het vlak van kwaliteit.

Verlaagd BTW tarief 6%

Een fiscale opportuniteit!

U vernam het misschien al in de actualiteit: eind december 2020 maakte de federale overheid de nieuwe fiscale regeling bekend waarbij groen licht werd gegeven voor het verlaagd btw-tarief van 6% voor de afbraak van een gebouw en de daarmee gepaard gaande heropbouw.

Goed nieuws voor U want parkwonen Konijnenberg komt hiervoor in aanmerking.

Om van dit gunsttarief te kunnen genieten, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen.

Onze vastgoedadviseurs informeren u graag over de voorwaarden en mogelijkheden. Laat dit mooie aanbod dus niet aan u voorbijgaan en wees er snel bij!

Ultrium development denkt aan een groene toekomst

Het volledige parkwonen Konijnenberg heeft een E-peil, E-10 waardoor het beantwoord aan de strengste isolatie en energienormen.

Nu we allemaal des te meer beseffen hoe belangrijk onze thuis voor ons is, willen we alle nieuwbouwers laten genieten van een E10. Een E-peil die er voor zorgt dat jouw nieuwe appartement klaar is voor de toekomst én meer dan voldoet aan de huidige nieuwbouwnormen. Hierdoor geniet u nog van tal van voordelen.

Ultrium bouwt voor u een E10-appartement, dus BEN.

Hierdoor kan U extra genieten van onderstaande voordelen:

 • Beter comfort door minder warmteverlies en tocht
 • Niet afhankelijk van fossiele brandstoffen
 • Helpt klimaatverandering tegen te gaan
 • Korting van 100% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.
 • Permanent een lage energiefactuur.
 • Een voordelig BEN-krediet.
 • Een enorme meerwaarde op je woning.
 • Super comfortabel wonen in elk seizoen.

Exclusieve keukens

In de appartementen is er voor de levering en plaatsing van de keuken een particuliere handelswaarde voorzien van:

 • € 10.000 incl. 21% BTW voor een 1-slaapkamerappartement
 • € 12.000 incl. 21% BTW voor een 2-slaapkamerappartement
 • € 14.000 incl. 21% BTW voor een 3-slaapkamerappartement
.

Het tablet bestaat uit graniet. Er is keuze uit 4 verschillende kleuren volgens dit gamma, recht afgewerkt met 2 uitsparingen (kookplaat en onderspoelbakken).

De 6 toestellen zijn van het merk WHIRLPOOL, AEG of gelijkwaardig bestaande uit een microgolfoven, separate oven, dampkap met koolstoffilter, inductie kookplaat van 60cm, koel-vriescombinatie van 167cm hoog en een vaatwasser. De spoelbak en eengreepsmengkraan zijn van Franke of gelijkwaardig. U geniet een garantie van 5 jaar op de elektrische inbouwtoestellen.

Alle keukenopstellingen worden ontworpen in 3D volgens het voorziene budget. Een detail van deze ontwerpen wordt opgemaakt per appartement.

Vloerverwarming en vloerkoeling

Parkwonen Konijnenberg kiest voor een ultiem leefcomfort door het integreren van vloerverwarming en vloerkoeling in deze residentie. Dankzij de stralingswarmte van de vloer geeft dit een comfortabel en behaaglijk warmtegevoel. Vloerverwarming is onzichtbaar dus geen radiatoren, geen onderhoud, minder luchtcirculatie en dus minder vaak schilderen. De vloerverwarming wordt geplaatst volgens de regels van de fabrikant; met randisolatie, uitzetvoegen enz. De installatie garandeert bij een buitentemperatuur van – 8°C en met een waterregime van 45°- 35°C volgende temperaturen bij een gelijktijdige verwarming van alle ruimtes. De temperatuurinstelling geschiedt via een weersafhankelijke regelaar. De vloerverwarming is voorzien van een aparte regeling voor de slaapkamer zone(s).

Viessmann warmtepomp maakt gebruik van hernieuwbare energie afkomstig van de lucht. Zo vermindert u het gebruik van fossiele brandstoffen, sparen we samen waardevolle grondstoffen uit en beperken we de schadelijke CO2-uitstoot. Tegelijkertijd profiteert u van een bijkomend voordeel: uw warmtepomp van Viessmann beschikt ook over "active cooling". Uw warmtepomp kan dus niet enkel op koude dagen ingezet worden om uw woning te verwarmen, ook voorziet ze in de zomer een aangenaam binnenklimaat en een verfrissende koelte in huis.

Een oase van rust

“Een nieuw huis waar je tot rust komt en ontvangt waar je na een lange reis naar uitziet en verlangt ...”

Ook een echte stadsmus heeft nood aan wat groen dichtbij. Praat gezellig bij onder de eerste lentezonnestralen. Kinderen spelen hier veilig en onbezonnen. Een frisse neus nodig tijdens je thuiswerkdag? Lunch dan gezellig buiten in een van de vele knusse zithoekjes. Of kom er tot rust na je drukke werkdag.

De rustgevende wandeling met familie of vrienden, genieten van het natuur- en recreatiegebied ... dit alles in een steenworp van jouw thuis. Het bruisende Turnhout bevindt zich slechts 10 minuten van de woonerf, perfect voor een terrasje te gaan doen. In Parkwonen Konijnenberg vind je het allemaal.

Ontdek de ligging