Project

Luxueus bouwproject in het centrum van Mol-Rauw

Ontdek woonerf Kiezelweg in Mol-Rauw, een energieke en verrassende gemeente. Met verschillende culturele, sociale en sportverenigingen is er altijd wel iets te beleven. De 7 penthouses en 24 appartementen worden met de grootste zorg afgewerkt met hoogwaardige materialen. Wilt u zelf de inrichting kiezen? Geen probleem, we begeleiden u met veel plezier doorheen de uitgebreide mogelijkheden van onze vooraanstaande leveranciers.

Ultrium development denkt aan jouw toekomst!

Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor appartementen en woningen in Vlaanderen. Ultrium development is mee met zijn tijd en denkt aan de toekomst. Het bijzondere aan BEN-gebouwen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Er wordt bij de Ultrium development gebouwen dus veel aandacht besteed aan duurzame materialen die de levenskwaliteit alleen maar ten goede komen. Appartementen kunnen uitgerust worden met zonnepanelen, om zo een gedeelte van de energie plaatselijk te produceren.

41 parkeerplaatsen en 31 privatieve bergingen

In de kelder is er plaats voor 41 parkeerplaatsen waarvan er 3 voor mindervaliden geschikt zijn. Bovengronds zijn er 3 bezoekersparkeerplaatsen. Er zijn 31 privatieve bergingen voorzien. Verder zijn er in de kelder 2 gemeenschappelijke fietsbergingen met plaats voor in totaal 50 fietsen, bovengronds zijn er 22 fietsplaatsen. De berging kan optioneel uitgerust worden met een stopcontact om elektrische fietsen op te laden.

Elektrische voertuigen
Om in te spelen op de energie-uitdagingen van de elektrische voertuigen voorziet de bouwheer optioneel de mogelijkheid voor het plaatsen van een gepersonaliseerd individueel laadpunt in de parkeergarage.

Verbindingsas tussen Mol en Lommel

Met verschillende culturele, sociale en sportverenigingen is er altijd wel iets te beleven.

Het geheel is een combinatie van een stedelijke architectuur met materiaalkeuzes die aansluiten in de omgeving. Op die manier zal het project een sterke eenheid vormen in architectuur en uitstraling.

Ontdek de ligging