Project

Exclusieve duurzaamheid troef!

E-Peil: E-20 voor woningen

Alle woningen hebben een exclusieve status van EPB Waarde, E20 waardoor het beantwoord aan de strengste isolatie en energienormen, welke tal van voordelen biedt.

Dankzij de combinatie van een exclusieve Viessmann individuele warmtepomp en private zonnepanelen maken we maximaal gebruik van groene energiebronnen.

Hierdoor kan U extra genieten van onderstaande voordelen:

  • Korting van 100% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.
  • Permanent een lage energiefactuur.
  • Een voordelig BEN-krediet.
  • Een enorme meerwaarde op je woning.
  • Super comfortabel wonen in elk seizoen.

Zo draagt U ook extra bij aan een duurzamere wereld. Bovendien kan je kiezen uit een heel uitgebreid aanbod van materialen en kleuren zodat je je op en top voelt in je appartement en maximaal kan genieten van je gezinsleven en waarbij uw appartement een weerspiegeling is van uw persoonlijke woondynamiek en levensstijl.

Exclusieve keukens

Voor de keukens is een particuliere handelswaarde voorzien van € 8.000 incl. 21% BTW voor de appartementen en € 12.000 incl. 21% BTW voor de woningen. Inclusief granieten werktablet.

Er is keuze uit 4 verschillende kleuren volgens dit gamma, recht afgewerkt met 2 uitsparingen (kookplaat en onderspoelbakken). Zowel afvalemmer (dubbel), handdoekrek als bestekindeling zijn inbegrepen in het voorstel.

De toestellen zijn van het merk Whirlpool of gelijkwaardig bestaande uit een combi-microgolfoven, dampkap met koolstoffilter, inductie kookplaat van 60cm, koelkast van 102,5cm en een vaatwasser. U geniet een garantie van 5 jaar op de elektrische inbouwtoestellen.

Alle keukenopstellingen worden ontworpen in 3D volgens het voorziene budget. Een detail van deze ontwerpen wordt opgemaakt per appartement.

Vloerverwarming en vloerkoeling

Woonerf Hof Berlaere kiest voor een ultiem leefcomfort door het integreren van vloerverwarming en vloerkoeling. De vloerverwarming geeft een aangename stralingswarmte die de ideale verwarmingscurve van het menselijk lichaam het meest benadert. Dankzij de stralingswarmte van de vloer geeft dit een comfortabel en behaaglijk warmtegevoel. Vloerverwarming is onzichtbaar dus geen radiatoren, geen onderhoud, minder luchtcirculatie en dus minder vaak schilderen.

De temperatuurinstelling geschiedt via weersafhankelijke regelaar. De vloerverwarming is voorzien van aparte regeling voor de slaapkamers.

Viessmann Uw Vitocal 222-S warmtepomp maakt gebruik van hernieuwbare energie afkomstig van de de lucht. Zo vermindert u het gebruik van fossiele brandstoffen, sparen we samen waardevolle grondstoffen uit en beperken we de schadelijke CO2-uitstoot.

Exclusieve tegelvloeren - AZULEO

Het volledige appartement of de volledige woning zijn voorzien van een exclusieve keramische vloer. Dankzij een exclusieve Ultrium tegelcollectie kan er in basis gekozen worden uit een uitzonderlijk aanbod gerectificeerde tegels 60/60 met hoge particuliere handelswaarde.

De tegels uit vernoemde selectie worden steeds recht op recht geplaatst en met bijpassend voegsel ingevoegd. Indien u iets anders wenst te kiezen, kan u hiervoor terecht in de toonzaal van Azuleo.

Ademruimte en groen die voor iedereen toegankelijk is

Groene omgeving in de aanwezigheid van verschillende kastelen.

Kernverdichting en betonstop zijn niet meer weg te denken in de hedendaagse vastgoedwereld. Vlaanderen heeft de ambitie om tegen 2040 geen open ruimte meer te bebouwen. Hiervoor moeten steden en gemeenten inzetten op de versterking van hun kernen en de bebouwing op een kwalitatieve en leefbare manier centraliseren.

Ultrium Development zet met het Woonerf Hof Berlaere in op verdichting in de stadskern om meer groen te vrijwaren maar met oog voor kwaliteit.

Ontdek de ligging