Ligging

Het terrein is gelegen vlak in het centrum van Berlaar, langs een hoofdas van de gemeente. Het binnengebied ligt afgeschermd en vindt zijn aansluiting met een rustige woonomgeving. De combinatie van woningen en appartementen zorgt voor een rustieke overgang van het stedelijk weefsel naar een groen binnengebied. De combinatie van een lichte gevelsteen met donker buitenschrijnwerk en licht pleisterwerk zorgt voor een modern en stijlvol geheel.

Bewust omgaan met ruimtelijke ordening

Kwalitatieve en betaalbare realisaties kenmerken onze ambities. Woonerf Hof Berlaere is een combinatie van een stedelijke architectuur met unieke materiaalkeuzes die passen in de omgeving, zodat het project een sterke eenheid vormt in architectuur en uitstraling.

In de parkeerruimte, worden naast de ruime private autostaanplaatsen, een ruim aanbod gemeenschappelijke fietsenstelplaatsen voorzien. Het project is dan ook op een exclusieve locatie gelegen: kerk, gemeentehuis, scholen, horeca en winkels bevinden zich op wandelafstand.

.

Kwalitatieve en exclusieve realisaties

Aangename gepersonaliseerde woonomgeving

Binnen Woonerf Hof Berlaere worden 8 luxueuze E-20 nieuwbouwwoningen en 3 gerenoveerde gelijkvloerse appartementen gerealiseerd, allemaal voorzien van een zeer ruime tuin. De luxeuze appartementen en woningen werden ontworpen met veel aandacht voor uw privacy. Dankzij de grote exclusieve raampartijen kan U als bewoner ten volle genieten van extra veel zonlicht.

De appartementen werden ontworpen met oog voor slimme details, aangevuld met zorg geselecteerde exclusieve materialen en een praktische indeling.

Ontdek het project