Project

3 penthouses en 10 appartementen in een mix van kleinere en grote entiteiten, allen voorzien van ruime terrassen.

Het geheel is een combinatie van een stedelijke architectuur met materiaalkeuzes die passen in de omgeving, zodat het project een sterke eenheid vormt in architectuur en uitstraling en snel zal worden opgenomen in haar omgeving. Een combinatie van een welgevormde gevelsteen, HPL gevelbekleding welke de verticaliteit en transparantie naadloos combineert en glazen balustrades zorgen voor een hedendaags, stijlvol geheel.

Ultrium development denkt aan jouw toekomst!

Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor appartementen en woningen in Vlaanderen. Ultrium development is mee met zijn tijd en denkt aan de toekomst. Het bijzondere aan BEN-gebouwen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Er wordt bij de Ultrium development gebouwen dus veel aandacht besteed aan duurzame materialen die de levenskwaliteit alleen maar ten goede komen. Appartementen kunnen uitgerust worden met zonnepanelen, om zo een gedeelte van de energie plaatselijk te produceren. De doordachte indeling van de appartementen, samen met een doorgedreven thermische- en geluidsisolatie vormen de basis voor een hoog wooncomfort.

Aan de centrale groene binnenruimte worden 5 grondgebonden stadswoningen voorzien met een optimaal gesitueerde tuin op het zuidwesten.

Residentie Hertevelden is een luxueus bouwproject in het hart van Arendonk, gelegen langsheen de Koeistraat een belangrijke toegangsweg richting het commerciële centrum van de gemeente.

In de ondergrondse parkeerruimte worden naast de benodigde autostandplaatsen en bergingen ook nog gemeenschappelijke- en of privatieve fietsenstelplaatsen voorzien.

Groene rand van de Noorderkempen

Gezellige dorpskern met tal van winkels, cafés en restaurants

Ontdek residentie Hertevelden in Arendonk, een bruisende en verrassende gemeente, in het hart van de Antwerpse Noorderkempen. Met tientallen culturele, sociale en sportverenigingen is er altijd wel iets te beleven.

Ontdek de ligging