Project

Energetisch verantwoord wonen

Bij het ontwerp is er veel aandacht besteed aan de relatie met het plein en aan de bestaande interbellum architectuur die ooit op deze plek aanwezig was. We refereren graag opnieuw naar deze sierlijke, doch bescheiden gevelornamentiek in het gevelbeeld. Er wordt veel aandacht besteed aan een mooie lichtinval en uitzicht op gemeenschappelijk groen dankzij grote raampartijen en aangrenzende terrassen. Voor de afwerking wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

De volledige bouwschil is geoptimaliseerd naar wooncomfort, technieken en isolatienormen, zodat dit gebouw energetisch verantwoord kan worden met een laag energieverbruik, dit zal u ongetwijfeld merken aan uw verbruikskosten.

Aangenaam luxueus vertoeven

De ruime luxe appartementen op het de eerste, tweede en derde verdieping zijn identiek. Aan de rechterzijde bevinden zich appartementen met een bruto oppervlakte van ca 117 m2, aan de linkerzijde appartementen met een bruto oppervlakte van ca 140 m2. Ze hebben beiden leuke terrassen aan de voorzijde met uitzicht op het plein en aan achterzijde van het gebouw met uitzicht op het groendak.

Op de bovenste verdieping bevinden zich nog twee penthouses met een oppervlakte van respectievelijk ca 63 m2 en 78 m2. Beiden met een riant terras, waardoor je de hele dag door kan genieten van een zonnige zomerdag.

Deze nieuwbouwrealisatie omvat 8 appartementen, 2 penthouses.

Op een steenworp van het park van Brasschaat

Het is gelegen midden in de dorpskern met de nodige voorzieningen op wandelafstand en op een steenworp van het park van Brasschaat waar het in de zomer aangenaam vertoeven is. Alsook is er een vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer, in de nabije omgeving zijn er verschillende bushaltes.

Ontdek de ligging