Project

U kan kiezen uit de keukens die aangeboden worden door Franssen Keukens

U kan kiezen uit de keukens die aangeboden worden door Franssen Keukens. Alle keukens worden vakkundig op maat gemaakt in eigen huis. Franssen heeft 2 productievestigingen en 6 showrooms. Zowel de keukens als dressings, vestiaire kasten, bureau- en/of televisiemeubelen kunnen via deze leverancier worden besproken.

Alle keukenopstellingen worden ontworpen in 3D volgens het voorziene budget. Een detail van deze ontwerpen wordt opgemaakt per appartement.

Ultrium Development kiest voor een ultiem leefcomfort door het integreren van vloerverwarming in deze residentie.

De vloerverwarming geeft een aangename stralingswarmte die de ideale verwarmingscurve van het menselijk lichaam het meest benadert. Dankzij de stralingswarmte van de vloer geeft dit een comfortabel en behaaglijk warmtegevoel. Vloerverwarming is onzichtbaar dus geen radiatoren, geen onderhoud, minder luchtcirculatie en dus minder vaak schilderen.

Ultrium development denkt aan jouw toekomst!

Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor appartementen en woningen in Vlaanderen. Ultrium development is mee met zijn tijd en denkt aan de toekomst. Het bijzondere aan BEN-gebouwen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Er wordt bij de Ultrium development gebouwen dus veel aandacht besteed aan duurzame materialen die de levenskwaliteit alleen maar ten goede komen. Appartementen kunnen uitgerust worden met zonnepanelen, om zo een gedeelte van de energie plaatselijk te produceren. De doordachte indeling van de appartementen, samen met een doorgedreven thermische- en geluidsisolatie vormen de basis voor een hoog wooncomfort.

Op een boogscheut van Mechelen

Zeer gunstige locatie binnen centrum Putte

Gelegen in het hart van Putte, aan een belangrijke toegangsweg richting het commerciƫle centrum van de gemeente. Kerk, gemeentehuis, scholen, horeca en winkels bevinden zich in de onmiddellijke omgeving.

Ontdek de ligging