Ligging

De luxeuze appartementen werden ontworpen met veel aandacht voor uw privacy. Dankzij de grote exclusieve raampartijen kan U als bewoner ten volle genieten van de groene tuin en extra veel zonlicht.

Bewust omgaan met ruimtelijke ordening

Kwalitatieve en betaalbare realisaties kenmerken onze ambities. Residentie De Molen is een combinatie van een stedelijke architectuur met unieke materiaalkeuzes die passen in de omgeving, zodat het project een sterke eenheid vormt in architectuur en uitstraling.

In de ondergrondse parkeerruimte, voorzien van een ruime inrit, worden naast de ruime private autostaanplaatsen en private bergingen ook nog een ruim aanbod gemeenschappelijke fietsenstelplaatsen voorzien. Het project is dan ook op een exclusieve locatie gelegen binnen Mol, kerk, gemeentehuis, scholen, horeca en winkels bevinden zich op wandelafstand.

.

Kwalitatieve en exclusieve realisaties

Aangename gepersonaliseerde woonomgeving

De residentie De Molen is een combinatie van een stedelijke architectuur met specifieke materiaalkeuzes die passen in de omgeving, zodat het project een sterke eenheid vormt in architectuur en uitstraling. Dit in combinatie met de aanleg van groen tussen de verschillende residenties creëert een hedendaags, stijlvol geheel.

De appartementen bestaan uit verschillende types van één, twee of drie slaapkamers met elk een private buitenruimte op het gelijkvloers of met cozy zuidgerichte terassen. Voorzien van uitzonderlijk veel licht en ruimte.

Ontdek het project