Project

Parktuin - buitenaanleg

Het woonerf de Maeskens word gekenmerkt door ons groen engagement. We zorgen voor een maximale aanplanting in de vorm van bloemrijk grasland, prairie beplanting, heesters en een exclusieve vijver met vlonder.

De bestaande bomen worden aangevuld met nieuwe bomen en dit in samenspraak met de gemeente Arendonk, dewelke na de oplevering zal instaan voor het onderhoud en het volledige management van de groenaanleg van het woonerf.

De kwalitatieve groenaanleg van de gemeenschappelijke tuin wordt uitgevoerd naar een ontwerp van en in overleg met de landschapsarchitect AVANT Garden en de projectontwikkelaar Ultrium development in samenspraak met de Gemeente Arendonk.

Verlaagd BTW tarief 6%

Een fiscale opportuniteit!

U vernam het misschien al in de actualiteit: eind december 2020 maakte de federale overheid de nieuwe fiscale regeling bekend waarbij groen licht werd gegeven voor het verlaagd btw-tarief van 6% voor de afbraak van een gebouw en de daarmee gepaard gaande heropbouw.

Goed nieuws voor U want het project De Maeskens komt hiervoor in aanmerking.

Om van dit gunsttarief te kunnen genieten, dient u aan enkele voorwaarden te voldoen. Zowel projecten van bouwherennatuurlijke personen als die van bouwpromotoren komen in aanmerking. Het moet gaan om woningen die gedurende 5 jaar de enige en eigen woning van de bouwheer/koper zijn en die een bewoonbare oppervlakte hebben van maximum 200 m2.

Onze vastgoedadviseurs informeren u graag over de voorwaarden en mogelijkheden. Laat dit mooie aanbod dus niet aan u voorbijgaan en wees er snel bij!

Exclusieve duurzaamheid troef!

Het volledige woonpark heeft een exclusieve status van EPB Waarde, E-20 waardoor het beantwoord aan de strengste isolatie en energienormen, welke tal van voordelen bied.

De appartementen zullen beantwoorden aan de E-20 norm, waardoor we 10 E–peil punten beter scoren dan de gekende BEN-norm, E-30.

Dankzij de combinatie van een exclusieve Viessmann individuele warmtepomp en private zonnepanelen maken we maximaal gebruik van groene energiebronnen.

Hierdoor kan U extra genieten van onderstaande voordelen:

  • Korting van 100% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.
  • Permanent een lage energiefactuur.
  • Een voordelig BEN-krediet.
  • Een enorme meerwaarde op je woning.
  • Super comfortabel wonen in elk seizoen.

Zo draagt U ook extra bij aan een duurzamere wereld. Bovendien kan je kiezen uit een heel uitgebreid aanbod van materialen en kleuren zodat je je op en top voelt in je appartement en maximaal kan genieten van je gezinsleven en waarbij uw appartement een weerspiegeling is van uw persoonlijke woondynamiek en levensstijl.

Parkeergarage en kelder

De ruime inrit van de parkeergarage is bereikbaar via de Maaskens. Per autostandplaats wordt 1 handzender geleverd voor de gemeenschappelijke automatische inkompoort.

Via de lift of trappenhal heeft men, zonder zich buiten te moeten begeven, toegang tot de ruime garage.Er zijn 189 open autostaanplaatsen voorzien, waarvan 15 mindervalideplaatsen.

In de parkeergarage is tevens plaats voorzien voor het stallen van fietsen in de gemeenschappelijke fietsenstalling. In optie kan er geopteerd worden voor het creëren van een garagebox, indien dit technisch mogelijk is.

Ieder koper van een appartement beschikt optineel over de mogelijkheid om een individuele bergruimte, tegen betaling aan te kopen, in de kelder die bereikbaar is met de trap en lift vanuit de gemeenschappelijke hal.

Exclusieve Keukens

De keuken een particuliere handelswaarde voorzien van € 12.000 incl. 21% BTW voor een 2-slaapkamerappartement en € 14.000 incl. 21% BTW voor een 3-slaapkamerappartement. Inclusief granieten werktablet.

Er is keuze uit 4 verschillende kleuren volgens dit gamma, recht afgewerkt met 2 uitsparingen (kookplaat en onderspoelbakken). Zowel afvalemmer (dubbel), handdoekrek als bestekindeling zijn inbegrepen in het voorstel.

De toestellen zijn van het merk Whirlpool of gelijkwaardig bestaande uit een combi-microgolfoven, dampkap met koolstoffilter, inductie kookplaat van 60cm, koelkast van 102,5cm en een vaatwasser. De elektrische toestellen genieten een garantie van 5 jaar op de elektrische inbouwtoestellen.

Alle keukenopstellingen worden ontworpen in 3D volgens het voorziene budget. Een detail van deze ontwerpen wordt opgemaakt per appartement.

Bewust omgaan met ruimtelijke ordening

Ademruimte en groen die voor iedereen toegankelijk is

Ultrium Development zet met het woonerf De Maeskens in op verdichting in de stadskern om meer groen te vrijwaren maar met oog voor kwaliteit.

Ultrium Development gaat de uitdaging aan om een aangename gepersonaliseerde woonomgeving te creëren die een gegarandeerde privacy biedt. Het exclusieve woonerf De Maeskens past in deze gedachte. Het is een uniek project omgeven door groen gelegen in het hart van Arendonk.

Woonerf “De Maeskens” is een luxueus residentieel bouwproject verdeeld in 5 residenties, gelegen aan De Maeskens en de Vrijheid, een belangrijke straat van het commerciële centrum van de gemeente.

Ontdek de ligging