Ligging

Ultrium Development heeft met het huidige Gemeentebestuur en schepencollege een akkoord bereikt over de toekomst van de groene long in Arendonk centrum voor de verdere generaties. Deze samenwerking garandeert dan ook dat deze voor altijd onaangeroerd groen zal blijven.

Met respect voor het verleden zijn de bestaande Hufkes verlicht als volwaardige wandelpaden en is het volledige woonerf verkeer en autovrij.

Luxueus wonen in het groen maar toch centraal:
het woonerf DE MAESKENS toont dat het kan

In de ondergrondse parkeerruimte worden naast de ruime private autostaanplaatsen en bergingen ook een groot aanbod gemeenschappelijke fietsenstelplaatsen voorzien. Een ruime fietslift gericht voor een soepele toegankelijkheid tot de winkelstraat is alsook voorzien.

Het project is dan ook op een exclusieve locatie gelegen: kerk, gemeentehuis, scholen, horeca en winkels bevinden zich in wandelafstand.

Kwalitatieve en betaalbare realisaties

Wonen in het groen maar toch centraal, Woonerf de Maeskens toont dat het kan

Binnen het woonnerf worden 9 penthouses, 100 appartementen en een handelsruimte gerealiseerd in een mix van kleinere en grote entiteiten, allen voorzien van riante zuid-gerichte privé terrassen.

De luxeuze appartementen werden ontworpen met veel aandacht voor uw privacy. Dankzij de grote exclusieve raampartijen kan U als bewoner ten volle genieten van de groene parktuin en extra veel zonlicht.

Ontdek het project