Project

Voel jij je al thuis?

We hebben het afgelopen jaren heel wat tijd thuis doorgebracht. Wonen en werken ziet er voortaan helemaal anders uit. Wat zoek jij? Een plek om uit te rusten na avonturen in de stad. Een terras waar je nog even van de avond kan genieten nadat de kinderen naar bed zijn. Een keuken op maat van de ochtendrush, of net van langgerekte zondagen vol slow cooking. De badkamer die jij omtovert tot een privéspa. Je eigen groene oase waar je je vrienden ontvangt. De logeerkamer voor die ene vriendin uit een andere stad. Of heb jij ook de smaak te pakken van thuis werken, sporten en ontspannen?

Trendy duplex appartementen

Alle luxe en comfort inclusief ruim terras met zicht op de binnenstad. De retro chic-afwerking is een streling voor het oog

Luxueuze appartementen

Moderne en lichtrijke units met 1, 2 en 3 slaapkamers en privétuin- of terras. Je hebt de keuze uit onze gerenoveerde Monument apartments of de Garden apartments in het nieuwbouwgedeelte.

Exclusieve woning

Deze eengezinswoning is in een speelse, jonge en frisse stijl afgewerkt om een statement te maken dat de stad Antwerpen waardig is. Naast je eigen tuin, kan je ook op de gemeenschappelijke groene binnenkoer terecht om buiten te genieten. Kinderen kunnen hier veilig en onbezonnen spelen.

Oog op de toekomst

De toekomst van je gezin is het allerbelangrijkste. Maar de toekomst van de planeet verlies je ook niet uit het oog. In een E10 woning leef je bewust en duurzaam zonder de bruisende binnenstad aan je voordeur op te geven. De townhouse appartementen vormen de perfecte gezinswoning met voldoende ruimte dankzij de mooie woonoppervlaktes. Je eigen tuintje is alvast het ideale decor om elk seizoen bewust in te (be)leven met je familie en vrienden.

De hedendaagse trendy afwerking van elke woning is een streling voor het oog. Laat je zorgen achter aan de drempel en kom tot rust in je eigen persoonlijke plekje. Ook de afwerking is helemaal op jouw maat. We hebben gekozen voor de meest betrouwbare partners met jarenlange ervaring. Stap voor stap begeleiden we jou doorheen heel het proces van de verkoop tot de inrichting van het appartement. Dankzij onze geselecteerde partners krijg je de kans om zelf te beslissen over de afwerking van het sanitair, de keuken en de tegels. Zij nemen alle details met je door en bespreken samen met jou de verschillende mogelijkheden. Zo creëren we een plek die niet alleen jouw eigenzinnigheid weerspiegelt, maar ook voldoet aan al jouw eisen op het vlak van kwaliteit.

Privé-oase in de binnenstad

De stad aan je voordeur

Je woont in hartje Antwerpen. Het dagelijkse stadsleven waait je tegemoet zodra je de deur uitgaat. Wat denk je? Een koffietje drinken op wandelafstand? Fietsen naar een plekje langs de Kaaien om de zonsondergang te bewonderen? Of gewoon een beetje rondkuieren op de Meir? Antwerpen lacht je in al haar facetten tegemoet. Laat je verrassen.

De hectiek van de dag laat je achter in de roes van de stad. Stap naar binnen en laat de rust die je ziet om je heen als een warm deken neerkomen. Het weldadige groen binnengebied, het vrolijke getjirp van de vogels en een groet van een buur. Hier vind je de verademing die je zoekt. Laat de wereld daarbuiten maar verder draaien.

"Deze kleine privé-oase in de binnenstad zet de juiste toon om een warme community op te bouwen. En tegelijk zorgt het groen voor extra ademruimte in het centrum."

Ontdek de ligging