Waarom investeren in vastgoed?

01. Zorg voor een mooie mix

Spreid uw vermogen mooi over verschillende beleggingen. Investeren in vastgoed is een slimme keuze en het mag beslist ook het grootste aandeel hebben in uw beleggingsmix. Wie de risico’s spreidt, is het best gewapend tegen onvoorziene omstandigheden.

02. Belastingsvoordelen

Investeren in vastgoed levert u fiscale voordelen op, zowel voor particulieren als voor vennootschappen. Naast de huurvoordelen betaalt u vaak ook geen meerwaardebelasting bij de verkoop van uw vastgoed en wie aan verstandige successieplanning doet, bewijst zijn erfgenamen een goede dienst.

03. Veilige belegging

Beleggen in vastgoed is in crisistijden een veilige investering, aangezien het veel stabieler is dan bijvoorbeeld beleggen in aandelen. Bovendien worden huurprijzen geïndexeerd, dus zijn uw opbrengsten beschermd tegen inflatie.

04. Investeer slim

Zelf bouwen wordt alsmaar duurder, en omdat projectontwikkelaars profiteren van schaalvoordelen, kan u via hen goedkoper investeren in kwalitatief vastgoed. Best investeert u in vastgoed dat toegankelijk is voor een grote doelgroep en op een goede locatie gelegen is.

06. Zorg voor een mooie mix

U hoeft een pand uiteraard niet volledig zelf te financieren. De meeste mensen kunnen trouwens zo’n bedrag niet in één keer ophoesten. Bovendien is geld lenen nog nooit zo goedkoop geweest en de afbetalingen kunnen grotendeels gefinancierd worden door bijvoorbeeld de huuropbrengsten.

Meer weten over
investeren in vastgoed?

Contacteer ons via +32 493 79 73 72 of
info@ultrium.be

Heeft u een vraag of interesse in één van onze projecten?